sekmadienis, balandžio 24

pašnekesiai



Pasakysiu jums draugai, kad keistų dalykų vyksta suaugant. Atrodo ir žmogus protingėji ir lyg supranti, išmąstai, visokiausius dalykus kuri. Vaikystė ir jaunystė (ankstyvoji) atrodo taip primityviai, paviršutiniškai. Tada buvę svarbiausi dalykai dabar atrodo mažų mažiausiai nesąmonė (čia taip susipratau, kai paskaičiau savo senus dienoraščius). Tiesa? Tram pam pam lialam ir panašiai. Bet ką gi aš norėjau papasakoti tokia įžanga.. 
Kad labai keistai, bet baimių visai nemažėja. Ir aš nekalbu apie tuščios piniginės ar alkanų vaikų, mašinos neradimo kieme ar dar kažkokią panašią baimę. Man asmeniškai jau šitiek metų sulaukus juokinga pripažinti, kad pradėjau tamsos bijot viena namie pasilikus. Ir tų garsų tamsoje visokiausių neaiškių. O dar geriau, kad iki praeitų metų pas ponią dantistę nebuvau ėmus nė menkiausios nuskausminamųjų dozės. Nebijojau aš to skausmo. Na, o dabar vėl eisiu ir tikrai žinau, kad prašysiu. Bijau, kad kas nors įsmuks į butą kol nešiu šiukšles (iki šiukšlių dėžės 5m) ir aišku manęs tykos tamsiausiam kampe. Vorų, aišku, net neminėsiu jau..

Vienu žodžiu viskas kažkaip komplikuojasi.



einam miegot,
vyk

5 komentarai:

IoT rašė...

Čia aš paspaudžiau "šūds", man taip patinka tas jaustukas pas tave, kad nesusilaikiau. O Įrašas tikrai liux.

Bijau ir aš tamsos, baisiausia, tai kai lakstau koridorium tamsoje, nes bijau :D ir mama klausia ar kada išauksiu iš šios baimės :DDDDDDD

Ieva rašė...

O aš iš vienos tamsos formos baimės išaugau. Kai naktį kieme pravažiuoja automobilis, kambaryje trumpam ištįsta melsvas šešėlis. Ankstyvoje paauglystėje turėjau įtarimų, jog tai gali būti neatpažinto skraidančio objekto šviesos :) Štai, ką daro "dokumentinės" laidos :)
Visgi kai katė sustingsta, pasišiaušia ir išpučia vyzdžius žiūrėdama į nieką, nelabai malonu būna.
P.S. Vidurinėje nuotraukoje tu labai panaši į save ;)

Vykinta rašė...

RagaNaite, turiu nuliūdinti tavo mamą - neišaugsim, man regis.

Ieva, kaip baisu ateiviai.. O man kažkaip visad patikdavo tos švieselės ant lubų, vietoj televizoriaus būdavo.
Aha, ir aš pagalvojau, kad tikriausiai vidurinėj ir esu labiausiai savimi :D

Unknown rašė...

kokia tu faina mergiotė! (garsiai sau po nosim pasakiau, kai nieks negirdėjo) :)

vyk rašė...

mm, ačiū! Kaip netikėta ir malonu tai išgirsti ;)