pirmadienis, rugsėjo 26

Aukstyn kojom

Visu pirma atsiprasau, draugai, kad rasysiu ne lietuviskais rastmenimis :/

Taigi ka as galiu pasakyti - Australija tikrai kitokia salis. Reikia perlauzt kakla, kad pirmiau ziureti i desine ir tik tada eiti per gatve, reikia uz batona moketi apie 6 Lt ir galiausiai reikia buti laimingu visur ir visada! Cia tikriausiai sunkiausia zmogui is Lietuvos (juokauju juokauju). Nors zinot, nejuokauju! man tikrai sunku, kai aplink toks mandagumas ir visuotinis snekejimasis.
Turime naujus namus. Centre. Brangiai. Bet svariai.



Adomas sake, kad siandien buvom rojuj, ten kur pievutes lygiai nupjautos, zmones vakarais vedzioja sunis prie vandenyno, surfina, papugos kudakuoja ir... no worries! Mes, kaip suvalkieciai, visada megstam pasivaikscioti, kad nereiktu daug uz viesaji transporta moketi. Beeidami dar citrinu prisiskynem, o as veida nudegiau.
Vis galvoju apie kulturu skirtumus ir apie tai, kad visai noreciau sutikti europieciu. Vaziuodami namo sedejom salia prancuzu. Artima pasijauciau, nors jie, matyt, ne. Kazkaip vis delto artima kultura atrisa liezuvius, kita vertus alus daro savo, nesvarbu kuriam rutolio gale butum.




Linkejimai is kitos rutulio puses,
vyk

6 komentarai:

Violeta rašė...

Australija. O aš visad galvojau, kad jei kur nors labai labai noreciau, tai pagyventi Australijoj. Ilgai busi ten? Ką ten veiki?

Exciter rašė...

Eina sau, kaip pavydžiu! Linkėjimai ir tau! :)muctor

vyk rašė...

Violeta, tai prasom atvaziuok! nera taip sudetinga :) as cia kolkas tik per dienas bibliotekoj sedziu :D o seip tikslas vienas - kuo daugiau pakeliauti.

Exciter, laaabai dekoju uz linkejimus, nepavydek, zinok, cia dar ziema ;)

Exciter rašė...

O neeee! Man patinka žiema! :D

Violeta rašė...

Kaip tai nesudėtinga? Ar ten nėra griežta įsileidimo į šalį tvarka? Berods buvo.. Na, pakeliauti turbut įsileidžia, bet jau kai aš važiuosi ten tai su visam :))

vyk rašė...

Taip manot? ;)
As tai niekada nekeliauciau niekur su visam. Isileidzia su viza, bet ne taip sudetinga viskas, kaip gali pasirodyti :)