antradienis, gruodžio 20

gyvenimas knygelėse


Aš esu iš tų kancelerinių prekių žiurkių, kurios mėgsta visokio plauko knygeles, užrašines, dienoraščius ir paišymo sąsiuvinius. Kvailystė gal, bet man reikia fiksuoti savo gyvenimą kažkur. Ir nors gal vėliau aš net neatsiverčiu jų, bet gi kaip smagu imt ir susirast, ką veikiau šią dieną prieš tris metus, neįdomu?



Nežinau, bet aš rašinėtoja. Todėl čia turiu net keturias knygutes.


Pagrindinė – mėlynoji. Tai Australijos knyga. Parvežta lauktuvių iš Olandijos. Bet jau tris mėnesius ten viskas, kas tik man į galvą šauna. Labai man ji patinka.


Užrašų knygutė – kalendorius. Vėl atgimė iš naujo, kai toks visai nepastovus darbo grafikas čia. Patinka man, kad čekiški dienų ir mėnesių užrašai ir piešinukai Zdenek Miler‘io.



Maža juodoji knygutė Moleskine. Planuoti planuoti planuoti. O įsidėti galiu visur, nes puikiai telpa.

Ir



Sketch book. Vis dar tikiu, kad galiu išmokti piešti žmones. Dovanota Mud ir nors iš pradžių nesupratau, ką man su ja veikti, žiūriu jau trečdalis pripieštas.




Mano gyvenimas knygelėse.
Vyk

4 komentarai:

Unknown rašė...

Nerealus shabu shabu iliustravimas :)

Anonimiškas rašė...

Tikrai nerealus shabu iliustravimas :)
O prieš tai lape - ten spalvotai telefoniuks nupieštas?! :D
Irgi nerealiai :D
Visada stebėjausi tavo piešiniuose linijų švara :)

Anonimiškas rašė...

as irgi turi "fetisha" knygutems. Pats ju nemazai turiu, ivairiu moleskine ir t.t. bet naudoju jas gana retokai, gal tik 2 yra ~70% uzpildytos. Nepildau as ju nes mano rastas man bjaurus :) tai va del to ir kompleksuoju.....

vyk rašė...

Jurga, ta "shabu shabu" vakariene yra nereali! kiekviena karta negaliu atsidziaugti kaip skanu :)

scaniagti, o as visada labai dziaugiuosi ir didziuojuosi savim, kai gaunu tokiu graziu komentaru. O ten tas spalvotas tai ipod'as, ant ekrano buvo tokia plevele uzklijuota tai as ja nulupau, iklijavau i knyga ir apipiesiau :)

Anonime, pazistu as dar tokiu knygeliu myletoju, reik ikurt kluba :D dar galim ir kokias kaligrafijos pamokas uzsakyti, kad nebutu del ko kompleksuoti :D