penktadienis, kovo 30

man aš sau apie mane


Kaip įdomu imti ir pradėti save suprasti. Net jei man jau 25 metai, bet aš dar tik pirmojo savęs supratimo stadijoje. Svarbiausia man gyvenime yra žaidimas. Ir ne koks ten azartinis, kur reikia varžytis ir rodyti koks esi nuostabiai greitas ir stirus. Žaidimas - paprastas, vaikiškas. Nes žaisdami, mes laimingiausi. Mums smagu ir įdomu, ir mes nežinom, kas nutiks paskui. Viskas taip neprognozuojama, bet aš esu tiesiog įsitikinusi, kad viskas baigsis gerai. 
Aš tikiu, kad viskas turi būti lengva ir paprasta. Nėra nei neįveikiamų problemų, nes visada turi mažiausiai dvi galimybes rinktis. Renkamės, būtent tai mes ir darome nuolatos. Visos svajonės išsipildo, jei tik, aišku, labai to nori. Jei neišsipildo - tai vadinasi nepakankamai norėjai. Reikia nepamiršti pastebėti tą išsipildymą, o dar svarbiau nepamiršti, ko norėjai. Labiausiai erzina, kai mane verčia kažką daryti. Kai būnu ne pati sugalvojus, o kažkas būna pripainiojęs ir man reikia viską sutvarkyti. Primetimas ir kontrolė - siaubingi dalykai. Negaliu šito pakęsti. Kai nebelinksma ir jaučiuosi nelaiminga - valgau daug saldumynų. O tada nemėgstu savęs, kad užpakalis didelis. Va ir tuštybės ratas.
O pats svarbiausias dalykas gyvenime visada daryti tai, ką nori. Gerai, kad mano norai paprasti. Niekada neturiu tikslų. Ypač tolimų. Svarbiausia procesas ir kas yra dabar ir čia. O visi tikslai gimsta ir miršta svajonių pavidale. Svajoti svajoti svajoti, kaip tai yra nuostabu. Svajoti kaip viskas galėjo būti arba kaip dar bus, arba kaip jau niekada nebebus. Įsivaizduoti savo gyvenimą kaip filmą. Patį gražiausią filmą su romantikos ir nuotykių elementais.
Turiu problemų priimant sprendimus ir valdant pinigus. Tada geriau kas nors kitas tegu padaro viską. Negaliu susitaikyt su tuo, jei kas nors turi blogų minčių apie mane. Man regis, kad tos mintys vis eina ir eina pas mane, o aš neturiu jėgų jas atmušti.

Dabar neturiu nei namų nei darbo. Žinau, kas manęs laukia tik 8 savaites į priekį, bet visiškai nesijaudinu. Nes geriausias posakis gyvenime man "kaip bus - taip gerai". Na ir dar supratau vieną paprastą taisyklę. Žmonių santykiai yra paprasti kaip 2+2. Mes kaip bezdžionės. Jei aš šypsausi, tu man šypsosi atgal. Kas pasakė, kad pasaulis sudėtingas?


draugams,
vyk

3 komentarai:

IoT rašė...

Reikia nepamiršti pastebėti tą išsipildymą, o dar svarbiau nepamiršti, ko norėjai.

Tai ir linkiu sugalvoti tą norą, kuris atneštų darbą(nors mėgstamo darbo taip vadinti nevalia)ir pinigų(tiksliau galimybes pildyti kitus norus)

Viskas bus gerai, nes kitaip ir būti negali :*

vyk rašė...

Dekui, RagaNaite ;)
cia visai kaip koks gimtadieninis palinkejimas isejo. Na tarkim bus velykinis ;)

Ieva rašė...

Ech tu mūsų Vykinta.. =) pasiilgau jau tavęs ir tavo subtiliai paprastos gyvenimo filosofijos =)