ketvirtadienis, gruodžio 29

+40C

Pradejo tikkseti paskutine  metu savaite. Ta proga siandien per pusrycius balkonelyje pamasciau, kad kai kam buvo tikriausiai labai ispudingi metai. O man? Neblogi. Pabaigiau magistra, dirbau ministerijoj, isvaziavau Australijon. Buvau minute susimascius, kaip as sutikau tuos 2011-uosius. Tryse rotuses aisktej. Hm. Paskui issitaskem Gorky. Ir as atvirai pasakysiu, tai buvo labai geras issitaskymas.

O dabar karsta taip kaip ir prognozavo tas keistas vyrukas, kuri ana treciadieni sutikau prie italu maisto krautuves. Sake naktim bus virs +20C, o dienom +40C. Jauciuosi kaip meduza. Plavineju, slitineju, norisi list po akmeniu. Kasdieniniai daiktai pradeda elgtis kazkaip keistai. Dviratis man vaziuojant is bibliotekos (tai yra ne daugiau kaip 1km) taip ikaito, kad visi remai ir vairas, ir manau padangos taip pat, degte dege. Mano melynosios knygos puslapiai susigarbaniavo, o virselis siek tiek atsilenke i isore. I saldytuva bandom sukisti viska.


Todel cia zmones nesikankina. Jie tiesiog gyvena paludimyje. Arba masinoje arba namuose ir darbovietese, kur yra oro kondicionieriai.



Manot cia ryklys su rykliuku? :)




 


neistirpkim, draugai,
vyk

2 komentarai:

Autare rašė...

Prieš paskutinė nuotrauka kelia juoką :) Neįprastai atrodo mums, augantiems Lietuvoj :)

Vykinta rašė...

Dieter, man irgi labai neiprastai. Atrodo, kad zmones tiesiog susitare svesti kaledas vasara ir taip apsimetineja.