antradienis, sausio 3

nuo dabar viskas naujai

2012 metų sausio 1 dieną gulim sau ant pievutės parke, geriam dykai gautą šampaną ir stebim kaip pelkių vištos laksto aplink su savo reikalais. Nekaršta, vėsus vėjas karts nuo karto vienu gūsiu nupučia lapus nuo šalimais stovinčio suoliuko ir aš atsidūstu, nes niekada neturėjau tokios pirmosios metų dienos. Ir manau, daugiau neturėsiu.




Naktį mūsų gatvė ūžė iki paryčių, ją užtvindė princesės aukščiausiai kulniukais, žavūs ir drąsūs vyrukai, nuo kaitros atsigavę, visi buvo pasirengę sutikti naujus. Nors kartais man tai panašėjo į grandiozinį šeštadienio vakarą. Ir fejerverkai pražydo gėlėmis ir spalvų margumynu, kai stengiausi pasistiebus juos nufotografuoti pro indų šeimos galvas. O kai laikrodis sumušė dvylika, visa tarsi apsimainė, ir kai vėl sugrįžau į savo gatvę princesės jau buvo virtusios pelenėmis, pametusios savo blizgančius batus, vyrai iš žavių ir drąsių buvo virtę girtais ir drąsiai, kur ne kur gulėjo apsvaigęs aborigenas, o policija šlitinėjo tik grupėmis, nes visur buvo gan pavojinga. Todėl laikrodžiui jau suskaičiavus pirmas tris šių metų valandas aš jau ramiai miegojau lovoje, nors už lango dar vis ūžė ir dvelkė pachmelo dvokas.






Sveikinu, draugai ;)*
vyk

2 komentarai:

IoT rašė...

Višnyte, tu višnyte...Kaip tau ten faina :)

Exciter rašė...

Čia tai geras, Naujieji ir taip šilta! Pas mus bent sniego yra. Vakar prisnigo pagaliau :DD Čia turėjo būti savironija, nes nu tikrai gan sunku jausti Naujųjų dvasią, kai lauke +10 ir lyja, taip buvo prieš keletą dienų :DD Bet vistiek, nežinau aš asmeniškai negalėčiau sutikti naujųjų kokiam nors paplūdimyje, nes na, tiesiog, nemėgstu vandens ir nėra sniego :DD