sekmadienis, lapkričio 18

Šitas laikas mano

Pastaruoju metu turiu labai daug minčių. O jos tokios laikinos ir pasikeičia greičiau nei orai Fabijoniškėse. Kardinaliai. Virsmo taškas įvyko, širdies permušimai ir nemiga baigėsi. Įvyko kitokio pobūdžio širdies permušimai, šypsenos ir dūsavimai. Irgi praėjo. Įrašiau pasižadėjimo video, kad nebekartočiau tos pačios klaidos. Susiradau ispanų kalbos knygas - nebe priežasties. Mėgavausi pačiais jaukiausiais vakarais su draugais, plepalais, nuostabiuoju Maastrichtu ir pačiu mieliausiu Vilniumi, Beaujolais vynu, Guinness alumi, fotoaparato  spragsėjimu ir daug daug juoko

Šitas laikas mano. I love it.

Tik niekaip nesuprantu, kodėl negaliu atsisveikinti su žmonėm, kurie man patinka ir su kuriais tikriausiai jau nebe pasimatysiu. Visaip kaip stengiuosi to išvengti. 
Baisiai nemandagu.




Žinau, kad kaip svaigalas čia parašiau. Bet kaip Laura sakė, jei nebūtų svaigalių, gyvenimas būtų didelis š.


Vyk

4 komentarai:

Vita rašė...

Kaip aš laukiu tavo įrašų. Nesvarbu, kokie jie bebūtų, liūdni, linksmi, svajingi ar debesuoti, jie visada man suteikia šansą pamąstyti ir nusišypsoti. Nes taip gražiai viskas aprašyta :)

Autare rašė...

You have been tagged. Tag it!
http://thediversityofliving.blogspot.com/2012/11/the-blogger-tag.html

Unknown rašė...

Miela Vyk,

Esi šaunuolė ir tuo šaunumu, nori, nenori, vis pasidalini savo įrašuose :) Labai smagu pas tave sugrįžti. Ir vis tik, noriu kai ko paklausti. Ar į Australiją vykai pagal programą ar savarankiškai? Kadangi aš jau keletą metų nebe studentė, bet širdyje vis dar tokia jaučiuosi, sugalvojau, kad noriu, bet į daug programų jau nebepriima dėl "dirbančios" statuso. Tai kaip ten viskas buvo? Ačiū.

vyk rašė...

Voriuk voriuk voriuk, kaip man smagu šitai girdėti. Galvojau čia kažkada ir kam aš tą blog'ą rašau.. O gi va tam, kad šitaip gražiai atsiliepia žmonės :)

Dieter, atlikta!

mm, apie Australija galėčiau labai daug kalbėti :) Vykom mes kaip studentai (o aš vykau kaip studento palydovė :D). Tai reiškia reikia pirkti studijas ir eiti į jas. Tai nesvarbu ar tu dirbi Lietuvoj ar ne, ten vistiek turi būti arba studentas arba turistas, nes kitų vizų šeip sau negali gauti. Aš tau labai siūlau apsilankyti čia http://www.jaunimokeliones.lt/ , nes būtent šios merginos, o tiksliau viena - Justina, mums labai padėjo ten nuvykti. Be to jie dar siūlo ir kitokių programų visiem tokiem, kurie dar širdyje studentai :)